На 30 Май 2017 година от 19:00 часа, в Читалище Разлог, гостува театралната постановка „Догодина по същото време“.

Пиесата е създадена от Бърнард Слейд през 1975 г. Има редица награди и над 1400 представления на Бродуей! Сега предизвикателството да се превъплътят в образите на Джордж и Дорис приемат ХРИСТО ШОПОВ и ЛИЛИЯ МАРАВИЛЯ-актьори със забележителен талант и респектираща кариера. Със своето майсторство, те завладяват почитателите на театралното изкуство и ги увличат в едно страстно приключение из необятните лабиринти на човешката душа.
„Догодина по същото време” е точката на пресичане на две търсещи се и отдадени една на друга души, извън параметрите на времето, социалния статус и битийните условности. История за една изневяра, превърнала случайността в съзнателен избор и повод за преоткриване – година след година…
Вдъхновяваща изповед, изпълнена със забавни ситуации, обрати, изпитания и възторжен триумф на любовта, като неизменно присъствие в житейските сезони.
„ДОГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ“
Актьори в ролите:
Христо Шопов – Джордж
Лилия Маравиля – Дорис
Автор: Бърнард Слейд
Режисьор, превод и адаптация: Георги Михалков
Сценография и костюми: Антония Попова
Композитор: Иван Драголов
Продуценти: Владислав Карамфилов, Лилия Грънчарова.

👉 **Билети на касата на читалището и в мрежата на Eventim.bg (http://www.eventim.bg/bg/bileti/hristo-sopob-nacionalno-turne-razlog-nc-15ix1903-1909-966585/performance.html)

📌 Допълнителна информация:
Офис Христо Шопов: 0884 500 500
http://www.hristoshopov.com/others_theatre-turne2016-bg.html
http://www.hristoshopov.com/others_theatre-dogodina-bg.html